LÅT TYSKS MÅLARE GÖRA JOBBET

Välkommen till Tysks Måleri & Färg, din pålitliga partner för professionella målartjänster. Vi är dedikerade till att förvandla dina visioner till verklighet med vår expertis och erfarenhet inom måleri. Varför välja oss? På Tysks Målet & Färg strävar vi alltid efter att leverera topp-kvalitet och överlägsen service till varje kund. Våra målare kombinerar
skicklighet med noggrannhet för att säkerställa att varje projekt slutförs till perfektion. 

Våra tjänster omfattar allt från inomhusmålning till utomhusmåling, inklusive fasadmålning, väggmålning, och mer. Oavsett om de handlar om att förnya ditt hem eller förbättra företagslokalen, är vi här för att göra det möjligt. Vi förstår att varje projekt är unikt och vi anpassar våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål. Målarna är här för att ge professionell rådgivning och vägledning genom processen. 

Kvalitet är vår främsta prioritet. vi använder endast premiumprodukter och beprövade tekniker för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat som kommer att hålla över tid. 


kostnadsfri offert

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig förvandla ditt utrymme med våra skräddarsydda målartjänster. Vi ser fram emot att arbeta med dig för att uppfylla dina mål och överträffa fina förväntningar.  Kontakta Emil på: 076-7911666

DÄRFÖR LÅTER DU VÅRA MÅLARE GÖRA DITT HEM FINTAtt anlita Tysks professionella målare istället för att måla själv ger fler a fördelar. Du får expertkunskap genom vår erfarenhet av olika målningsprojekt. Lämpliga färgtyper, tekniker och färgkombinationer kombineras för att uppnå det bästa resultatet.

Målning är tidskrävande, särskilt om de handlar om större ytor eller komplicerade detaljer. Vi sparar din tid och energi. precision och noggrannhet. med rätt målarutrustning tryggar målningsarbetet så att ytan blir jämn och fin. 

Att måla kan vara en riskfylld aktivitet, särskilt när det gäller  arbete på högre höjder eller användning av farliga kemikalier. Vi är utbildade och erfarna för att arbeta säkert utan risk för olyckor eller skador. 

Rot-avdrag för målning av hemmet


Vid målning av dit hem kan du dra nytta av ROT- avdraget för att minska kostnaderna. ROT-avdraget ger dig möjlighet att dra av en del av arbetskostnaderna för renoverings- och ombyggnadsprojekt på din bostad. För målning av hem och villor innebär detta att du kan få tillbaka en del av arbetskostnaderna  genom skattereduktion. Detta gör inte bara målningsprojektet mer ekonomiskt fördelaktigt, utan också ett tillfälle att förbättra och förnya din bostad utan att behöva bekosta hela summan själv. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan dra nytta av ROT-avdraget för målning av din villa.

Målare specialiserade på dalarna


Våra erfarna målare är baserade i vara Rättvik och erbjuder målning över hela dalarna. Vi är ofta i Leksand och Mora. Med lokal närvaro och djup förståelse för Dalarnas unika miljö och kulturarv kan vi ge er skräddarsydda målartjänster som passar perfekt till varje projekt. En traditionell stuga i Leksand eller en modern kontorsbyggnad i Mora, vårat team är redo att ta sig an uppdraget. Med vår passion för kvalitet och precision strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och lämnar varje projekt med en touch av skönhet och hållbarhet. Kontakta oss idag för att diskutera dina målningsbehov och låt oss hjälpa dig förverkliga din vision i Dalarna.

VÅRA JOBB
 

miljö och målarfärg


Målarfärg spelar en betydande roll inte bara för estetiken utan också för miljön. Vid valet av färg är det viktigt att ta hänsyn till miljöaspekterna. Genom att välja miljövänliga alternativ kan vi minska vår påverkan på planeten. Miljövänliga färger är ofta tillverkade av återvunnet material och innehåller färre skadliga kemikalier, vilket minskar utsläppet av farliga ämnen luften och vatten. Dessutom främjar de sund inomhusmiljö genom att minska exponeringen för potentiellt skadligt ämnen. Genom att välja miljövänliga målarfärger kan vi bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som vi skapar vackra och levande ytor o vårat hem och byggnader.

123